Wat is magento hosting?

Wat is Magento webhosting precies

Magento is een CMS systeem wat gebruikt wordt voor de grotere webshops. Hiermee heb je ongekend veel modules waar je jouw webshop van kunt voorzien. Ook zorgt Magento ervoor dat je website altijd even snel werkt. Je hebt een makkelijke interface waarin je jouw producten kunt aanvullen. Dit kan je prima zelf doen als het webdesign eenmaal volledig geïnstalleerd is.

Waarvoor heb je dit nodig?

Je hebt Magento hosting nodig voor een CMS website die met Magento gemaakt is. Dit zorgt ervoor dat deze nog sneller wordt als dat hij van nature al is, maar ook voor de veiligheid van gegevens is dit belangrijk. Zo voorziet men met deze hosting jouw website van het beste SSL certificaat voor ultieme bescherming. Omdat het hier om een managed hosting pakket gaat hoef jij je geen zorgen te maken. Op de achtergrond zorgen experts er namelijk voor dat de website altijd up to date is. Mocht je onverhoopt toch nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met een klantenservice. Bij goede bedrijven reageert het team binnen 24 uur op de belangrijkste vragen die je stelt. Je kunt dagelijks je eigen contract aanpassen. Het is nu eenmaal op de ene dag wat drukker als op de andere dag.

De beste shopware hostingpartij van Nederland

Shopware is een E-commerce platform waarop veel bedrijven een webshop maken. Met speciale shopware hosting zorg jij ervoor dat de website nog sneller en veiliger is voor je klanten. Natuurlijk blijven jouw bedrijfsgegevens ook goed gewaarborgd. Door een veilige webshop te bouwen kun je hoger in Google komen. Google hecht steeds meer waarde aan een goed SSL certificaat. Bij deze hosting ben je daar altijd van verzekerd. De contracten die je afsluit zijn flexibel. Dit betekent dus dat als je meer opslag ruimte nodig hebt je zo kunt schakelen. Veel bedrijven groeien continue en dan hoort daar ook een passend hostingpakket bij. Ook kan je gebruik maken van een Shopware partnernetwerk. Naast standaard pakketten kun je ook kiezen voor pakket op maat. Het doel van goede shopware hostingbedrijven is uiteraard samen werken aan een succesvolle webshop.

Managed webhosting zorgt voor topsnelheid!

Managed webhosting is vele malen beter als de standaard webhosting die je kunt krijgen. Dit komt omdat het hierbij gaat om een hosting pakket wat je niet hoeft te delen. Doordat je jouw eigen ruimte op de server hebt, wordt je website of webshop razendsnel, maar daarnaast hoef je ook geen technische kennis te hebben. Het team van de server zorgt ervoor dat alles wat ervoor nodig is, geregeld wordt. Hier betaal je tenslotte ook de rekening voor. Een herstart of update van de server is iets wat een server standaard voor de klanten doet. Je hebt als het ware je eigen server met je eigen snelheid. Daardoor kan jij de klanten nog beter bedienen als met een shared hosting. Neem deze gedachte mee in je overweging en voorkom dat je een foute keuze maakt. Overigens is het ook belangrijk dat je de tijd neemt voor het kiezen van de juiste partij. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *